Lene Myhre Strand Bergen. Timani. Timanilærer. Musiker. Pedagog. Meditasjonscoach.
Ukategorisert

Torsteins erfaring med coaching

Skrevet av Torstein Holmås

Tusen takk for veldig god coaching frem mot prøvespillet! Jeg har aldri vurdert eller prøvd noe sånt før, og min erfaring er at det er mye å hente i å bli støttet og fulgt tett opp før et prøvespill. Hele prosessen har vært veldig bra og jeg føler jeg har blitt tatt på alvor fra første stund.

Lene Myhre Strand Bergen. Timani. Timanilærer. Musiker. Pedagog. Meditasjonscoach.

Timani øvelsene hjalp meg til å få større bevissthet rundt kropp og spilling, noe som ga meg trygghet og kontroll når jeg skulle prestere.

Meditasjon var helt nytt og vanskelig i starten. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk, men jeg fikk det bedre til etterhvert og brukte det til å slappe av og finne roen.

I tillegg måtte jeg utfordre meg selv til å skrive tre ting jeg er takknemlig for hver kveld, både hverdagslige ting og ting som hadde med spilling å gjøre. Det var veldig overraskende hvordan dette forandret fokuset mitt til å bli mer positivt gjennom hele dagen.

Visualisering av prøvespillet var veldig effektiv. Det at jeg hadde sett for meg hvordan prøvespillet skulle gjennomføres så mange ganger på forhånd, gjorde at ingenting ble en overraskelse. Jeg følte meg komfortabel og rolig i situasjonen.

Lene Myhre Strand Bergen. Timani. Timanilærer. Musiker. Pedagog. Meditasjonscoach.
Torstein vant prøvespillet i Marinemusikken!

Det viktigste for meg var likevel hjelp og tips til hvordan øve på utdragene ettersom du også er musiker og har vært igjennom prøvespilling selv. Det å kjenne deg som musiker, hjalp meg å ta de andre aspektene ved coachingen din seriøst. Det jeg lærte ga meg mer ro, trygghet og større tro på meg selv, noe som igjen bidro til at jeg visste hva jeg trengte underveis. Derfor kunne jeg fokusere på det musikalske når det virkelig gjaldt – som jo er det det handler om! 

Takk for hjelpen, Lene! 🙂