Ukategorisert

Timani øvelser for musikere

Er du nysgjerrig på om du sitter og står riktig når du synger eller spiller et instrument? Lurer du på hvordan du skal få inn mer luft? Er du interessert i å få vite mer om hvilke muskler som bør være aktive og passive når du spiller?

Timani gir deg svar på dette!

I noen informative videosnutter som NRK skole har produsert sammen med gründeren av Timani, Tina Margareth Nilssen, får du en kort innføring i den mest grunnleggende kunnskapen.

Om dette gir mersmak, så ta gjerne kontakt med meg her. Det er så mye spennende å utforske, både i kropp og sinn, også selv for de mest erfarne musikerne. Se intervju med Leif-Ove Andsnes der han forteller om sin erfaring med Timani her.

Trykk her for å se video med øvelsene.
Du finner det også under menyen Om Timani / Timaniøvelser.

God fornøyelse og lykke til!