Ukategorisert

Hvordan prestere på sitt beste?

Jeg levde med et kaos i hodet mitt i mange år. Det var så mange tanker, og det føltes som en haug med garnnøster som hadde blitt til en stor uoppløselig floke. Jeg fikk råd om å putte de ulike tankene i bokser eller henge dem på knagger, men det ble for meg bare en bekreftelse på at jeg ikke fikk til å tenke klart.

Meditasjon ble løsningen for meg. Det var en stor lettelse da kaoset ble oppløst og jeg fikk klarheten tilbake. Nå opplever jeg så og si aldri kaos i hodet lenger, og det er en befrielse. Jeg har fått et annet forhold til tankene mine. Nå handler det mer om å se når jeg dømmer noe som negativt – det er nemlig da sinnet vårt har en tendens til å bli overaktivt.

Synes du dette høres interessant ut?

Bli med på 3 timers meditasjonskurs! På mandag 4., tirsdag 5. og onsdag 6. mai kl. 18:00-19:00 holder jeg kurs i meditasjon online, så du kan følge det fra stuen din. Du får en mail med link til Zoom hvor kurset foregår.

Om det ikke passer denne uken, vil det bli kurs neste uke også. Mandag 11., tirsdag 12., og onsdag 13. mai kl. 19:00-20:00 det vil også foregå på Zoom.

Spesialpris for 3 timers meditasjonskurs er kun kr. 690,-

Send mail til Lene@musikerhelse.no for spørsmål eller påmelding.