mental trening

Meditasjon? Ikke noe for meg…

Meditasjon? 
Jeg? 

N-hei, det er nok ikke noe for meg. 
Men jeg vil gjerne ha hjelp til å håndtere stresset mitt og komme meg forbi denne kneika som jeg er i nå. 

1 måned senere: 
Jeg mediterer hver dag, og jeg ser at dette er noe jeg kommer til å fortsette med fremover også. 

Jeg var en person som alltid hadde mange jern i ilden, som likte å være på farten og å få ting til å skje. Det liker jeg fortsatt. Jeg brant meg ut fordi jeg aldri ladet opp – jeg hadde simpelthen ikke lært meg hvordan. Når jeg trengte å få utløp for stress, sprang jeg i fjellene eller tok jeg meg en joggetur. Nå går jeg fjelltur når jeg har lyst til det, og mediterer heller i 10 min dersom jeg trenger å la stress slippe ut fra kroppen min. 

Før jeg møtte Lene, hadde jeg opparbeidet meg en del psykiske utfordringer som resultat av et overaktivt sinn og en stoffskifte-sykdom som satte den totale helsetilstanden min i ubalanse. Jeg har tatt coaching hos Lene i tre måneder, og har opplevd å bli kvitt en rekke fysiske og psykiske plager. Nå sitter jeg igjen med en rik verktøykasse som jeg kan ta i bruk når nye utfordringer dukker opp fremover. 

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg møtte deg, Lene! Og for at det var så trygt å vise meg sårbar hos deg. Du er både tydelig, kjærlig, empatisk og samtidig helt uanfektet. Det gjør deg så allsidig. 

Jeg kan virkelig anbefale Lene på det varmeste! 

Andrea Laurine Elvestad, juni 2020