Ukategorisert

Level-up din øving!

Har du fått undervisning i Timani? Private timer eller helgekurs? Synes du det er vanskelig å gjennomføre øvelsene regelmessig, eller er du usikker på om du gjør det korrekt? Da kan dette være noe for deg!

Om du synes dette høres spennende ut og ikke har hatt noen Timani undervisning enda, så kan jeg lage et gratis forkurs slik at du også kan bli med.

Timani gruppeundervisning i høst

Høsten står for ny giv og nye muligheter og for første gang skal jeg ha gruppeundervisning med Timani øvelser! Målgruppen er studenter eller musikere som ønsker mer kunnskap om kroppen i forbindelse med spilling. Det kan være fordi du kjenner på ubehag eller smerter, eller fordi du ønsker å utvikle spillet ditt.

På Timani gruppeundervisning skal jeg veilede dere trygt gjennom de mest grunnleggende Timani øvelsene slik at dere lære dem skikkelig godt og vet hvordan dere kan overføre det til instrumentet. Dere kan spørre underveis, og jeg vil følge opp hver enkelt deltaker slik at øvelsene blir gjort riktig.

I løpet av disse tre ukene (6 timer) ønsker jeg å bidra til at dere får opparbeidet en god rutine der dere gjør øvelsene gjerne daglig. Jeg ønsker at dere skal få være i et positivt miljø der dere kan gjøre øvelser sammen, hjelpe hverandre og booste hverandre til å gjøre øvelser.

Hvordan kan Timani øvelser bidra til å level-up din øving?

  • Bedre koordinasjon: Lærer å forstå og forbedre koordinasjonen mens du spiller
  • Sunnere belastning: Lærer å forstå bedre hvordan minske sjansen for belastningsskader
  • Øke ditt musikalske uttrykk: Flere muligheter i forhold til tekniske ferdigheter, klangfarger, bedre timing og mer naturlig frasering
  • Utnytte ditt potensial: Verktøy for hvordan holde fokus i en presset situasjon

Det å starte dagen med Timani øvelser er veldig bra. Da vekker du opp de musklene du ønsker å bruke når du skal spille, du øker interosepsjonen, den 8. sansen din (hvordan føle på innsiden) for deretter å kunne overføre dette til instrumentet ditt når du er tilbake på øverommet.

Kurset finner sted i musikkbygget på Koengen, seks tirsdager og torsdager i september, og det er kun seks plasser! Om pågangen er stor, vil jeg sette opp flere kurs. Er du interessert, men disse dagene passer dårlig, meld din interesse og vi ser hva vi kan få til.

  • Tirsdager 8., 15. og 22. sept kl. 07.45 – 08.30
  • Torsdager 10., 17. og 24. sept kl. 07.45 – 08.30
  • Gratis forkurs mandag 7. sept – tidspunkt etter avtale

Kursavgift 1.500,- / studenter 1.250,-
Påmelding: Lene@musikerhelse.no