Øving

Siri vant drømmejobben

Siri vant drømmejobben – og forteller her om sine erfaringer etter å ha fått hjelp til prøvespillforberedelse.

Hva har du personlig fått ut av dette programmet? 

Programmet gav meg et verdifullt bidrag i prøvespillforberedelser frem mot jobbprøvespill i Kongelige Norske Marines Musikkorps. Det bidro både til et godt fokus og en godt strukturert øvingsperiode frem mot prøvespill, og det bidro til god ro under selve prøvespillet så jeg klarte å prestere på mitt beste!  

 
Jeg var fornøyd med prøvespillet, selv før resultatet var klart, og følte virkelig jeg hadde klart å prestere akkurat slik planen var, selv med nerver. Det å vinne prøvespillet og drømmejobben var selvsagt utrolig stort, og  jeg er sikker på at programmet med prøvespillforberedelser hjalp meg å nå målet.  

Hva har det gjort for deg i livet ditt? 

Det har gitt meg gode verktøy for å håndtere stress, nervøsitet og en travel hverdag. Spesielt å jobbe meditasjonen har vært en stor endring. Det å ha verktøy til å sortere tankene og å kunne styre fokuset har vært utrolig nyttig, både i yrket som musiker og i andre situasjoner i livet!  
 
Timani er noe jeg håper jeg kan fortsette og utvikle, som jeg tror er viktige øvelser og fokus å ha med seg for å ta vare på kroppen i et langt liv som musiker.  

Hvordan opplevde du Lene som coach? 

Jeg opplevde henne som dyktig, engasjert og lyttende. Programmet ble lagt opp etter mine behov, jeg ble godt fulgt opp gjennom hele prosessen og fikk en følelse av et veldig trygt «rom» under timene våre.  

Det var fint å kunne ta kontakt når jeg hadde dager hvor de negative tankene meldte seg, for så å få gode coachinger tilpasset akkurat den situasjonen der og da. Det at Lene selv er musiker og vet så godt hva det går i, hvordan prøvespillsituasjonen er, og at hun også delte av egne erfaringer var utrolig godt i prosessen. Denne kombinasjonen hun har som musiker, coach og Timani-instruktør opplevde jeg som helt perfekt. Jeg tror ikke jeg hadde fått samme utbytte av å få de forskjellige emnene av forskjellige instruktører, det er noe med å se alt sammen i en helhet som er veldig verdifull.   

Er det noe du skulle ønske var annerledes i programmet?  

Jeg var veldig fornøyd, og synes programmet var godt tilpasset mine behov og ønsker. Det å få skriftlige oppdateringer fra Lene, og å måtte sende oppdateringer skriftlig tilbake var veldig nyttig for å sette ord på det som ble jobbet med. Og coaching og meditasjon fungerte veldig fint digitalt over Zoom! 
 
Timani timene hadde kanskje vært mest ideelt å ha med instruktør i samme rom, hadde man bodd nærmere, og hadde det ikke vært for hele korona-situasjonen, men det var allikevel veldig fint å få et innblikk i emnet fra andre siden av landet via Zoom.  
 
Jeg kan tenke meg å jobbe videre med Timani, da jeg ser det kan være veldig nyttig og skadeforebyggende i yrket mitt fremover.  

Siri Aastad Kvaleid