Pilotprosjekt vår 2023!

Bli suveren på scenen!

Nail ditt neste prøvespill!

En helt unik sjanse for deg som skal prøvespille i 2023:

red theater chairs with red curtain

PILOTPROSJEKT VÅREN 2023 Gruppeundervisning i prøvespillforberedelse!

Eksklusivt tilbud til musikere som skal prøvespille eller som vil lære seg å ta forberedelsene til et nytt nivå. Kurset går over hele høstsemesteret med oppstart i slutten av august. Det blir ukentlige livesendinger og egen kursportal med leksjoner, øvelser, lydfiler, praktiske tips og inspirasjon samt opptak av alle livesendingene som du kan se om igjen så mye du ønsker. Det er også coachinger 1:1 og personlig oppfølging.

Er du klar for å satse og gi alt? Investere i deg selv og fremtiden din?

Ønsker du å lese mer om PILOTPROSJEKTET, trykk her.

 • Er du lei av å tvile på om du egentlig er god nok?
 • Blir du så nervøs at det går utover prestasjonen din?
 • Lever kroppen sitt eget liv og du mangler kontroll?
 • Plages du av tanker som trykker deg ned?

Hvordan ville det vært for deg om du

 • har en indre ro som gjør at du kan øve konsentrert, effektivt og målrettet?
 • vet hvordan nedregulere stress raskt og effektivt og finne godfølelsen?
 • er rolig, trygg og overbevist om at du har forberedt deg bedre enn noen gang og er klar for å stå på scenen?
 • har kontroll og overskudd når du spiller fordi du vet hvor du henter støtte, stabilitet og kraft i kroppen?

Suksessoppskrift for å prestere ditt beste når det gjelder!

Bli Suveren På Scenen! er et program som hjelper deg å få troen på deg selv slik at du kan være trygg, rolig og føle kontroll og overskudd når du står på scenen.

Du lærer hvordan ta forberedelsene til et nytt nivå og nedregulere stress og nervøsitet slik at du er i stand til å prestere på topp.

Programmet inneholder:

 • målrettet, effektiv øving
 • mental trening
 • meditasjon
 • Timani
 • steg-for-steg plan for øving av utdrag
 • coaching 1:1
 • personlig oppfølging på mail
 • ukentlige livesendinger
 • kursportal med innhold og opptak
 • mock auditions i grupper

Coaching

Vi jobber med dine utfordringer, begrensninger og usunne overbevisninger som sitter i underbevisstheten og gjør at du ikke klarer å prestere ditt beste når det gjelder.

Mental trening

Vi jobber med å finne din indre ro og glede og du lærer å forstå og mestre sinnet ditt. Du bygger selvfølelse og selvtillit og får troen på deg selv. Du lærer en enkelt meditasjonsteknikk.

Timani

Vi jobber med kroppslig bevissthet slik at du kan bruke kroppen mer optimalt når du spiller. Du lærer bla hvordan finne kraft, støtte, stabilitet og optimal pust.

wood people woman girl

Øving

Vi jobber med målrettet og effektiv øving, hvordan lage seg en perfekt øvedag og steg-for-steg plan for øving av utdrag.

Lene Myhre Strand Bergen. Timani. Timanilærer. Musiker. Pedagog. Meditasjonscoach.

Mock Audition

Små team som gjør jevnlige mock audition for hverandre.

Meditasjon

For å finne fokus, indre ro og tilstedeværelse lærer du om sinnet. Det er en enkel meditasjonsteknikk som du kan bruke for å komme tilbake til øyeblikket på et blunk.

Uttalelser fra kunder:

Programmet gav meg et verdifullt bidrag i prøvespillforberedelser frem mot jobbprøvespill i Kongelige Norske Marines Musikkorps. Det bidro både til et godt fokus og en godt strukturert øvingsperiode frem mot prøvespill, og det bidro til god ro under selve prøvespillet så jeg klarte å prestere på mitt beste! 

Jeg var fornøyd med prøvespillet, selv før resultatet var klart, og følte virkelig jeg hadde klart å prestere akkurat slik planen var, selv med nerver. Det å vinne prøvespillet og drømmejobben var selvsagt utrolig stort, og  jeg er sikker på at programmet med prøvespillforberedelser hjalp meg å nå målet.

Siri Aastad Kvaleid

Tusen takk for veldig god coaching frem mot prøvespillet! Jeg har aldri vurdert eller prøvd noe sånt før, og min erfaring er at det er mye å hente i å bli støttet og fulgt tett opp før et prøvespill. Hele prosessen har vært veldig bra og jeg føler jeg har blitt tatt på alvor fra første stund. Det viktigste for meg var likevel hjelp og tips til hvordan øve på utdragene ettersom du også er musiker og har vært igjennom prøvespilling selv. Det å kjenne deg som musiker, hjalp meg å ta de andre aspektene ved coachingen din seriøst. Det jeg lærte ga meg mer ro, trygghet og større tro på meg selv, noe som igjen bidro til at jeg visste hva jeg trengte underveis. Derfor kunne jeg fokusere på det musikalske når det virkelig gjaldt – som jo er det det handler om!

Torstein T. Holmås

Høres dette spennende ut?

Er du interessert i å vite mer?

Send mail til Lene@musikerhelse.no