Meditasjon for ro og fokus

Fra tankespinn til rolig sinn

Har du opplevd at du i samtaler med andre tenker på det neste du skal si og dermed går glipp av det de sa? Irriterer du deg over at andre kommer for sent til avtaler, eller udugelige bilister i trafikken? Blir du såret om noen som du har stilt opp for, ikke stiller opp for deg når du trenger det? Tar jobben din mye energi, – kanskje så mye at du ikke orker å gjøre ting som du elsker fordi du er for sliten? 

Meditasjon har gitt meg tilgang til frihet og indre ro. Jeg har lært meg teknikker som gjør at jeg kan oppleve dette selv når tankene florerer i hodet. 

Meditasjon på veien til å bli mentalt sterk

Ønsker du å få kontroll over tankekjøret, finne indre ro og klarhet som bringer harmoni inn i livet ditt både på hjemmebane og på jobb? Er du klar for å satse på deg selv, gi deg selv verktøy til å finne glede, ro, frihet, selvtillit og overskudd? 

Om svaret er ja, kan meditasjon være nyttig for deg.

Sinnsro meditasjon er en lett tilgjengelig teknikk som du har med deg overalt og som du kan bruke når som helst, når du vil slippe unna plagsomme tanker. Meditasjonen kan praktiseres i alt fra sekunder til timer, med lukkede eller åpne øyne – i stille rom, på fjellet eller til og med mens du snakker med andre. 

Med denne teknikken kan du umiddelbart oppleve ro med sinnet, følelsene og livet, fordi du blir bevisst på hvor du setter fokuset ditt. 

Meditasjon er enklere enn du tror – og det kan gi svært god effekt for deg når du trenger det. 

Kurs i Sinnsro Meditasjon

Kurs i Sinnsro Meditasjon består av fire økter og gir deg teknikker og øvelser som 

  • gjør at du kan endre forholdet du har til tankene dine 
  • lære å få ro med tankene 
  • kan meditere med øynene åpne og lukket  
  • gjør deg i stand til å bli oppmerksom på det som skjer i nuet 

Kurspakken består av 

  • tre økter à ca 45-75 min (avhengig av 1:1 eller gruppe) 
  • fjerde økt er en oppfølging med spørsmål og erfaringer  
  • øktene gjøres digitalt via Zoom 
  • etter endt kurs kan du bli med i en gruppe på Facebook som heter Sinnsro meditasjon der du får faglig påfyll, du kan stille spørsmål og det vil bli livesendinger hver måned der jeg svarer på spørsmål og går gjennom en guidet meditasjon

Kurset passer for alt fra nybegynnere som ønsker å lære å meditere, til avanserte mediterende som ønsker å få en dypere opplevelse.  

Jeg underviser i Sinnsro Meditasjon og er sertifisert meditasjonslærer og Calmologist trent av Sandy Newbigging som er grunnleggeren av teknikken. Du kan lese mer om meg her.