Prøvespillforberedelse

  • Er du lei av å tvile på om du egentlig er god nok? Blir du så nervøs at det går utover prestasjonen din? Lever kroppen sitt eget liv og du mangler kontroll? Plages du av tanker som trykker deg ned?

Hvordan ville det vært for deg om du

  • har en indre ro som gjør at du kan øve konsentrert, effektivt og målrettet?
  • vet hvordan nedregulere stress raskt og effektivt og finne godfølelsen?
  • er rolig, trygg og overbevist om at du har forberedt deg bedre enn noen gang og er klar for å stå på scenen?
  • har kontroll og overskudd når du spiller fordi du vet hvor du henter støtte, stabilitet og kraft i kroppen?

Suksessoppskrift for å prestere ditt beste når det gjelder!

Prøvespillforberedelse er et program som hjelper deg å få troen på deg selv slik at du kan være trygg, rolig og føle kontroll og overskudd når du står på scenen.

Du lærer hvordan ta forberedelsene til et nytt nivå og nedregulere stress og nervøsitet slik at du er i stand til å prestere på topp.

Med er fokus på mental trening, Timani, kroppslig bevissthet, steg-for-steg øving av utdrag og at vi jobber med dine begrensninger og usunne overbevisninger som stopper deg fra å nå dine mål, kan du oppleve en vesentlig bedre hverdag og prestere bedre når det virkelig gjelder.

Jeg skreddersyr et program med utgangspunkt i dine ønsker og behov. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Coaching

Vi jobber med dine utfordringer, begrensninger og usunne overbevisninger som sitter i underbevisstheten og gjør at du ikke klarer å prestere ditt beste når det gjelder.

Mental trening

Vi jobber med å finne din indre ro og glede og du lærer å forstå og mestre sinnet ditt. Du bygger selvfølelse og selvtillit og får troen på deg selv. Du lærer en enkelt meditasjonsteknikk.

Timani

Vi jobber med kroppslig bevissthet slik at du kan bruke kroppen mer optimalt når du spiller. Du lærer bla hvordan finne kraft, støtte, stabilitet og optimal pust.

Uttalelser fra kunder:

Programmet gav meg et verdifullt bidrag i prøvespillforberedelser frem mot jobbprøvespill i Kongelige Norske Marines Musikkorps. Det bidro både til et godt fokus og en godt strukturert øvingsperiode frem mot prøvespill, og det bidro til god ro under selve prøvespillet så jeg klarte å prestere på mitt beste! 

Jeg var fornøyd med prøvespillet, selv før resultatet var klart, og følte virkelig jeg hadde klart å prestere akkurat slik planen var, selv med nerver. Det å vinne prøvespillet og drømmejobben var selvsagt utrolig stort, og  jeg er sikker på at programmet med prøvespillforberedelser hjalp meg å nå målet.

Siri Aastad Kvaleid

Tusen takk for veldig god coaching frem mot prøvespillet! Jeg har aldri vurdert eller prøvd noe sånt før, og min erfaring er at det er mye å hente i å bli støttet og fulgt tett opp før et prøvespill. Hele prosessen har vært veldig bra og jeg føler jeg har blitt tatt på alvor fra første stund. Det viktigste for meg var likevel hjelp og tips til hvordan øve på utdragene ettersom du også er musiker og har vært igjennom prøvespilling selv. Det å kjenne deg som musiker, hjalp meg å ta de andre aspektene ved coachingen din seriøst. Det jeg lærte ga meg mer ro, trygghet og større tro på meg selv, noe som igjen bidro til at jeg visste hva jeg trengte underveis. Derfor kunne jeg fokusere på det musikalske når det virkelig gjaldt – som jo er det det handler om!

Torstein T. Holmås

Dette programmet kan også brukes frem mot en viktig konsert, eksamen eller rett og slett for å få en bedre hverdag som musiker med balanse i kropp og sinn ved å styrke din mentale og fysiske helse.

Praktiske detaljer

  • All undervisning foregår online via zoom
  • Timani undervisning kan foregå fysisk om du er i Bergen
  • Jeg skreddersyr et opplegg til deg utifra dine ønsker og behov!

Høres dette spennende ut?

Er du interessert i å vite mer?

Send mail til Lene@musikerhelse.no

PILOTPROSJEKT

Gruppeundervisning i prøvespillforberedelse!

Eksklusivt tilbud til musikere som skal prøvespille eller som vil lære seg å ta forberedelsene til et nytt nivå. Kurset går når det er nok påmeldte. Det blir ukentlige livesendinger og egen kursportal med leksjoner, øvelser, lydfiler, praktiske tips og inspirasjon samt opptak av alle livesendingene som du kan se om igjen så mye du ønsker. Det er også 1:1 coachinger og personlig oppfølging.

Er du klar for å satse og gi alt? Investere i deg selv og fremtiden din? Send mail til Lene@musikerhelse.no