Mental trening

Mental trening handler om å trene hodet slik at vi kan takle situasjoner på en ny og bedre måte. Det kan gi resultater som økt selvfølelse og selvtillit, bedre fokus, mindre stress, raskere nedregulering og en lettere og mer lykkelig hverdag.

  • Kjenner du på at det er veldig viktig for deg å prestere ditt aller beste når det gjelder?
  • Opplever du at det låter kjempebra på øverommet, men foran andre klarer du ikke prestere på samme nivå?
  • Skal du prøvespille, og kjenner på en usikkerhet, føler deg stresset, har negative tanker, overskuddet uteblir og du kjenner på en frykt for at det ikke skal gå din vei?
  • Ønsker du deg mer ro, selvtillit, trygghet og følelsen av mestring, av å være suveren?

Mitt mål er at du skal få en ro som gjør at du klarer å øve konsentrert, effektivt og målrettet. Du bygger deg opp en god selvtillit og selvfølelse som gjør at du blir trygg og du kjenner på mestring fordi du fokuserer på deg selv og arbeidsoppgavene dine. Du setter pris på din egen innsats hver dag, går fornøyd hjem og har til og med tid og overskudd til fritidsaktiviteter eller sosialisering. Når prøvespillet kommer, er du klar og du gleder deg! Du vet hvordan finne fokus, hva som skal til for å nedregulere stress og hvordan du skal bruke energien du har på en god måte. Du er rolig, sikker, trygg og overbevist om at dette kommer til å gå veldig bra.

Om du virkelig ønsker å vinne drømmejobben og er villig til å “gi alt” – så vil jeg gjerne hjelpe deg! Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å ta en prat.

Bli mentalt sterk

Mental trening er selvutvikling. Uansett hvilke mål vi har, om det er å vinner et prøvespill, lage en konsert, finne vår livsmisjon, bedre relasjoner til andre og lignende, så er det viktig å jobbe aktivt med vår indre selvfølelse og selvtillit. Når vi har god selvfølelse og selvtillit, vil vi mestre livet vårt på en mye bedre måte enn om den er lav.

  • selvfølelse handler om hva vi er, å akseptere seg selv og være bevisst egen verdi
  • selvtillit handler om det vi gjør, troen på sin egen evne til å prestere

Om du opplever mye tankespinn, at negative tanker blir dominerende, de tar stor plass og mye tid og frykten for å mislykkes vokser, så kan meditasjon være til stor hjelp. Les mer om hvordan meditasjon kan hjelpe deg her.