Om mental trening

Mental trening handler om trene hodet slik at vi kan takle situasjoner på en ny og bedre måte. Det kan gi resultater som økt selvtillit, bedre fokus, mindre stress, raskere nedregulering og en lettere og mer lykkelig hverdag.

  • Kjenner du på at det er veldig viktig for deg å prestere ditt aller beste når det gjelder?
  • Opplever du at det låter det kjempebra på øverommet, men foran andre klarer du ikke prestere på samme nivå?
  • Skal du prøvespille, og kjenner på en usikkerhet, føler deg stresset, har negative tanker, overskuddet uteblir og du kjenner på en frykt for at det ikke skal gå din vei?
  • Ønsker du deg mer ro, selvtillit, trygghet og følelsen av mestring, av å være suveren?

Mitt mål er at du skal få en ro som gjør at du klarer å øve konsentrert, effektivt og målrettet. Du bygger deg opp en god selvtillit og selvfølelse som gjør at du blir trygg og du kjenner på mestring fordi du fokuserer på deg selv og arbeidsoppgavene dine. Du setter pris på din egen innsats hver dag, går fornøyd hjem og har til og med tid og overskudd til fritidsaktiviteter eller sosialisering. Når prøvespillet kommer, er du klar og du gleder deg! Du vet hvordan finne fokus, hva som skal til for å nedregulere stress og hvordan du skal bruke energien du har på en god måte. Du er rolig, sikker, trygg og overbevist om at dette kommer til å gå veldig bra.

Om du virkelig ønsker å vinne drømmejobben og er villig til å «gi alt» – så vil jeg gjerne hjelpe deg!

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å ta en prat. Mail til: Lene@musikerhelse.no