Om coaching

Om du har tenkt på en ønsket forandring en god stund, men ser deg selv fortsette i akkurat samme spor, så kan det være at det du trenger for å komme deg videre, er en coach. Som coach, så skal jeg hjelpe deg i prosessen fra din nåværende situasjon til ønsket mål/endring. Jeg skal hjelpe deg å hente ut det beste i deg.

Kjenner du på nervøsitet når det er viktig for deg å prestere ditt aller beste? Merker du at negative tanker får større plass i hodet ditt enn du ønsker? Skulle du ønsker du hadde en ro og konsentrasjon til å øve effektivt og målrettet? Coaching kan gi deg verktøyene som hjelper deg videre i prosessen.

Prøvespillforberedelse

Mange kandidater kan være gode nok til å vinne jobben om de klarer å prestere sitt beste akkurat de minuttene de står og spiller foran en jury, men kun èn kan nå helt frem. Om du virkelig ønsker å vinne drømmejobben, da er du villig til å gjøre «alt» for å få det til. La oss finne ut hva dine utfordringer er, slik at du kan være like godt forberedt mentalt og kroppslig som du er på instrumentet ditt.

I januar 2020 hjalp jeg Torstein Holmås med prøvespillforberedelser – les om hvordan han opplevde dette her

Siri vant drømmejobben – og forteller om sine erfaringer etter å ha fått hjelp til prøvespillforberedelse her

Måten jeg jobber på

Jeg skreddersyr et opplegg i prøvespillforberedelse til mine kunder med utgangspunkt i kundens ønsker, utfordringer og behov. Jeg foreslår et opplegg som inneholder antall timer, pris og en tidsramme for samarbeidet. Innholdet kan består av coaching, Timani, meditasjon, mental trening, øve tips, praktiske tips og at jeg er tilgjengelig utenom avtalte timer om det trengs.

Vi møtes enten fysisk eller over zoom til coaching, mental trening og Timani. Begge deler fungerer veldig bra. Kunden får oppgaver som bør jobbes med hver uke for å få best mulig resultat. Jeg anbefaler å sette av litt tid hver dag til den mentale treningen og Timani.

Tidligere kunder har uttalt at de satt stor pris bredden i tilbudet. De har opplevd meg som dyktig, engasjert, lyttende, trygg, positiv og løsningsorientert. De synes det var positivt at jeg stilt krav til gjennomføring og at de satt stor på at de kunne ta kontakt utenom oppsatte timer. Kundene sier også at min erfaring som musiker har vært viktig for dem fordi jeg vet hva det vil si å prøvespille i tillegg til at jeg har satt i jury ved en rekke prøvespill og vet hva som foregår på andre side av skjermen.

Livsstilsendring

Som musiker, er det ikke bare i prøvespillsituasjon at vi kan ha nytte av en coach. Yrkesgruppen vår har ulike utfordringer akkurat som alle andre. Det kan være du er i en situasjon der du trenger større inntekt, ønsker å skifte karriere, bli mer fornøyd i jobben din, at du trenger hjelp i parforholdet, komme i gang med trening, spise sunnere mat som gir deg mer energi, sove bedre eller rett og slett at du ønsker å føle deg bedre. Du ønsker å le mer, kjenne på lykken og oppleve de små gledene i livet. Gjennom coaching kan du finne ut hvorfor det er en utfordring for deg å gjøre de nødvendige endringene, for så å finne ut hvordan det kan løses. Uansett utfordring, ta kontakt om du lurer på om jeg kan hjelpe deg.