Hva er coaching

Coaching handler om å tilrettelegge for og bistå mennesker gjennom utforsking, igangsetting og utholdenhet, slik at de kan nå sine mål, øke prestasjonen sin, utvikle og lære. Det er først og fremst om oppdagelse, bevissthet og valg.

Coaching er en løsningsorientert prosess som kan frigjøre og utvikle menneskers potensiale. Veiledning, motivering, læring og trening skal ta deg fra din nåværende situasjon til ønsket mål. Som din coach skal jeg gjøre mitt ytterste for at du skal oppnå det du ønsker deg.

Kjenner du på nervøsitet og stress når det er viktig for deg å vise hva du er god for? Merker du at negative tanker kverner og tar mye energi? Bekymrer du deg for enkelte konkurrenter? Eller føler du deg klar og selvsikker, men er redd for at den følelsen ikke er ekte? Skulle du ønsker du hadde en ro og konsentrasjon til å øve effektivt og målrettet? Coaching kan hjelper deg videre i prosessen.

Vi mennesker lager oss sannheter som begrenser oss. Ofte skjer det i barndommen, når hjernen vår ikke er ferdig utviklet, og grunnen kan være at vi misforstår noe. Vi kan for eksempel lage oss trossystem på at “hunder er farlige” eller “jeg er ingen vinner”, om vi har opplevd noe som har gitt oss denne forståelsen. Dette blir ofte til en følelse som sitter i kroppen og kan komme igjen senere i livet og er med på å begrense oss. Disse usunne overbevisningene, som ubevisst skaper problemer for oss, er mulig å gjøre noe med. Mind Detox er en effektiv metode for akkurat dette.

Prøvespillforberedelse

Mange kandidater kan være gode nok til å vinne jobben om de klarer å prestere sitt beste akkurat de minuttene de står og spiller foran en jury, men kun èn kan nå helt frem. Om du virkelig ønsker å vinne drømmejobben, da er du villig til å gjøre “alt” for å få det til. La oss finne ut hva dine utfordringer er, slik at du kan være like godt forberedt mentalt og kroppslig som du er på instrumentet ditt.

I januar 2020 hjalp jeg Torstein Holmås med prøvespillforberedelser – les om hvordan han opplevde dette her

Siri vant drømmejobben – og forteller om sine erfaringer etter å ha fått hjelp til prøvespillforberedelse her

Livsstilsendring

Som musiker, er det ikke bare i konsert- eller prøvespillsituasjon at vi kan ha nytte av en coach. Yrkesgruppen vår har ulike utfordringer akkurat som alle andre. Det kan være du er i en situasjon der

  • du trenger større inntekt
  • ønsker å skifte karriere
  • bli mer fornøyd i jobben din
  • at du trenger hjelp i parforholdet
  • komme i gang med trening
  • spise sunnere mat som gir deg mer energi
  • sove bedre
  • at du ønsker å føle deg bedre, le mer, kjenne på lykken og oppleve de små gledene i livet.

Gjennom coaching kan du finne ut hvorfor det er en utfordring for deg å gjøre de nødvendige endringene, for så å finne ut hvordan det kan løses. Uansett utfordring, ta kontakt om du lurer på om jeg kan hjelpe deg.