Hva er coaching

Coaching er en løsningsorientert prosess som handler om å frigjøre og utvikle menneskers potensiale. Veiledning, motivering, læring og trening skal ta deg fra din nåværende situasjon til ønsket mål. Som din coach skal jeg gjøre mitt ytterste for at du skal oppnå det du ønsker deg.

Kjenner du på nervøsitet når det er viktig for deg å prestere ditt aller beste? Merker du at negative tanker får større plass i hodet ditt enn du ønsker? Skulle du ønsker du hadde en ro og konsentrasjon til å øve effektivt og målrettet? Coaching kan gi deg verktøyene som hjelper deg videre i prosessen.

Prøvespillforberedelse

Mange kandidater kan være gode nok til å vinne jobben om de klarer å prestere sitt beste akkurat de minuttene de står og spiller foran en jury, men kun èn kan nå helt frem. Om du virkelig ønsker å vinne drømmejobben, da er du villig til å gjøre “alt” for å få det til. La oss finne ut hva dine utfordringer er, slik at du kan være like godt forberedt mentalt og kroppslig som du er på instrumentet ditt.

I januar 2020 hjalp jeg Torstein Holmås med prøvespillforberedelser – les om hvordan han opplevde dette her

Siri vant drømmejobben – og forteller om sine erfaringer etter å ha fått hjelp til prøvespillforberedelse her

Livsstilsendring

Som musiker, er det ikke bare i konsert- eller prøvespillsituasjon at vi kan ha nytte av en coach. Yrkesgruppen vår har ulike utfordringer akkurat som alle andre. Det kan være du er i en situasjon der

  • du trenger større inntekt
  • ønsker å skifte karriere
  • bli mer fornøyd i jobben din
  • at du trenger hjelp i parforholdet
  • komme i gang med trening
  • spise sunnere mat som gir deg mer energi
  • sove bedre
  • at du ønsker å føle deg bedre, le mer, kjenne på lykken og oppleve de små gledene i livet.

Gjennom coaching kan du finne ut hvorfor det er en utfordring for deg å gjøre de nødvendige endringene, for så å finne ut hvordan det kan løses. Uansett utfordring, ta kontakt om du lurer på om jeg kan hjelpe deg.